Projekt

REFERENSPROJEKT
På denna sida lägger vi upp bilder på utvalda pågående projekt samt avslutade lite längre ner på sidan
För fler foton och referenser vänligen Kontakta oss.

Blandade Projekt
Här läggs det in bilder från olika byggnadsplatser när momentet både kan varit litet eller mer omfattande

AVSLUTADE PROJEKT

Totalrenovering Ramsvik
En omfattande renovering där hela utsidan kläs om med ny panel och tre nya miljöer byggs till. Huset består av totalt tre våningar och källare, vi ska göra om tre av dessa! Vinden skall inredas och övervåningen skall byggas om. Man får en ny entré och en ny stor matsal med utsikt mot land, även en uteplats under tak på andra våningen. Många förändringar väntar på denna arbetsplats under de nästkommande månaderna!

Vitlycke Bergstrappa
Här bygger vi om gången och trapporna vid hällristningarna i Vitlycke Tanum, många olika nivåer för att få sig en bra titt på de fantastiskt bevarade hällristningarna. Detta var ett väldigt spännande och roligt projekt.

Altan Lyckan
En stor altan på 150 m² i stora ytor, sällan man råkar på dessa storlekarna så då kände vi att det var värt o dokumentera

Nybyggnation Ambulansstation Lysekil
Lysekils Ambulanspersonal ska få sig en ny utgångspunkt i Dalskogen strax utanför Lysekils kärna. Vi på Totalbyggen har då totalentreprenaden och strävar då efter att få allt att gå enligt planerna. 

Tillbyggnad i Vägga
Detta är en stor tillbyggnad i Vägga, med två våningar och ett redigt skjutparti i gaveln följt av mer fönster så får man en komplett panoramavy av hamnen i Hovenäset

Totalrenovering Hallinden
Här har vi en totalrenovering där allt har gjorts både invändigt och utvändigt från grund till tak. Fastigheten har varit med om en ordentlig 'facelift'

Utvändig Renovering Bohusmalmön
Här har vi lagt om hela utsidan med panel och samtidigt lagt om taket, två nya taklättor, en utbyggnad i norr och samtidigt ett nytt garage. Inomhus har vi gjort om hela övervåningen i och med lättorna. Nya fönster har även satts in i hela kåken!

Tillbyggnad och renovering BohusMalmön
I denna fastighet så har vi renoverat utsidan i form av att byta panelen, fönsterna, taket och alla plåtdetaljer. Gamla väggar har blåsts ut och stora ytor har skapats, men vi har bevarat innertakets gamla konturer och givetvis renoverat skorstenen.